Bill Gates nevnte Building Energy Saving Black Technology – Vakuumglass

Nylig la Bill Gates ut en videooppdatering til sin sosiale mediekonto om hans nye oppdagelser innen klimaendringer og energisparing.I videoen snakker Bill Gates om problemene med bygningsisolasjon og energisparing fra perspektivet til varme- og varmetap om vinteren.Han nevner også at varme kommer inn og ut av vinduer på denne tiden av året, noe som ikke bare koster penger, men også påvirker klimaendringene.Fra perspektivet til økonomiske fordeler og globale klimaendringer foreslo han om nye materialer bedre kunne løse problemet med varmetap i vindusglasset, et "svak" ledd i bygningsisolasjon.Bill Gates fant selvfølgelig svaret han lette etter, og det materialet var "vakuumglass, fordi vakuumglassvinduer har en vakuumsandwich inni som fanger varme. Hva slags "svart teknologi" er dette glasset? Hva er vakuumlaminert glass? Hva er forskjellen mellom denne typen glass og dobbeltlagsglasset vi vanligvis bruker til dører og vinduer? Med disse spørsmålene, la oss bli kjent medvakuum glass.

"Vakuum glass" har fullstendig iterert "hult glass" innen energisparende teknologi, som er en viktig "svart teknologi" for å håndtere bygningsisolasjon og globale klimaendringer i fremtiden. For å si det enkelt er "vakuumglass" et lite gap mellomrom mellom to glassstykker. Vi pumper ut luften i dette rommet, for å oppnå en "vakuum"-tilstand mellom to glassstykker. Hult glass består også av to glassstykker, men mellom de to glassstykkene fylt med luft eller inert gass.

vakuum-glass-struktur

Vakuumglass er en ny type energisparende glass, det er sammensatt av to eller flere enn to plateglass, glassplater med en diameter på 0,2 mm støtte i en firkantet fordeling, bruk av loddemiddel med lavt smeltepunkt rundt de to glassene forseglet, ett av glassene har et luftuttak, etter vakuumeksos forseglet med forseglingsstykker og lavtemperaturlodde for å danne et vakuumkammer.For den gjennomsiktige delen av bygningskonvolutten forutsetter den ikke bare kravet til belysning, men minimerer også varmeøkningen om sommeren og varmetapet om vinteren.I følge relevant statistikk når påvirkningsgraden for å bygge gjennomsiktig konvoluttstruktur (dører, vinduer, gardinvegger, etc.) på bygningens energiforbruk 40%.

herdet glass 1
vakuum-glass-detaljer1

Forskjellig fra tradisjonelle isolerglass,vakuum glassfordi det ikke er gass mellom de to glassstykkene, vakuumglass effektivt isolert varmeledning og varmekonveksjon, kombinert med lav-E glass effektiv barriere for termisk stråling, kan varmeoverføringskoeffisienten til vakuumglass være så lav som 0,5W/( ㎡.K), enda lavere enn de tre glass to hulrom isolasjonsglass.Det termiske isolasjonsnivået til vakuumglasset kan oppnå tilsvarende termisk ytelse som isolasjonsveggen, noe som også i stor grad frigjør varmeisolasjonstrykket til vinduet og gardinveggprofilene.I tillegg til den betydelige forbedringen av termisk isolasjonsytelse, har støyreduksjonsytelsen til vakuumglass også blitt kraftig forbedret: vektisolasjonskapasiteten til enkelt vakuumglass er mer enn 37dB, og komposittvakuumglasset kan nå mer enn 42dB.Bruk av vakuumglassvinduer eller gardinvegger kan effektivt isolere utendørs støy og forbedre innendørs lydmiljø.

vakuum-isolert-glass-til-bygg
Nulltermo

Nulltermo fokus på vakuumteknologi i mer enn 20 år, våre hovedprodukter: vakuumisolasjonspaneler basert på kjernemateriale av rykende silika for vaksine, medisinsk, kjølekjedelogistikk, fryser, integrert vakuumisolasjon og dekorasjonspanel,vakuum glass, vakuumisolerte dører og vinduer.Hvis du ønsker å lære mer informasjon om Zerothermo vakuum isolasjonspaneler,Ta gjerne kontakt med oss, du er også velkommen til å besøke fabrikken vår.

Salgssjef: Mike Xu

Telefon: +86 13378245612/13880795380

E-mail:mike@zerothermo.com

Nettsted:https://www.zerothermovip.com


Innleggstid: 02-02-2023